Naslovnica // Section Blog // Za korisnike

Example of Section Blog layout (FAQ section)

Povijest na fotografiji

PDF
Print
E-mail
Written by Tihi
Friday, 09 October 2009 09:25
There are no translations available.

Cerovačke pećine- skup speleologaPrisjećam se sa sjetom tog vremena, kada smo bili mladi, poletni puni entuzijazma…različiti, ali u jednom jedinstveni - u ljubavi prema istraživanju špilja i bez zluradosti veselili se svakom novom otkriću bilo koje ekipe.
Nekih više nema među nama, istražuju nebeska prostranstva…a mi idemo dalje s nekim novim snagama, s nekim novim ''klincima''…
Nadam se da ćete se mnogi prepoznati i prisjetiti tih dana i mjesta gdje je fotografija nastala -ispred Motela ''Cerovačke pećine''... Za godinu nisam siguran 1977 ili 1978?...
Tihi

Last Updated ( Friday, 09 October 2009 09:32 )

Osnivanje udruge "Prijatelji Zrmanje"!

PDF
Print
E-mail
Written by Admin
Thursday, 17 September 2009 09:35
There are no translations available.

Pozivamo sve članove DDISKF, kao i one koji to još nisu na Osnivačku skupštinu eko-udruge "Prijatelji Zrmanje" u petak u 20 sati u "Mićanovim dvorima" u Kruševu. "Mićanovi dvori" osim što su obiteljsko gospodarstvo i odličan restoran, su još i stalna ekspedicijska postaja našeg duštva. Dakle, svi vi kojima je Zrmanja pri srcu dođite, nazočite skupštini i naravno - učlanite se.

Osnivanje udruge 'Prijatelji Zrmanje'

Last Updated ( Thursday, 17 September 2009 13:10 )

Kad se prijatelji rastaju

PDF
Print
E-mail
Written by Tihomir Kovačević - Tihi
Tuesday, 23 June 2009 22:03
There are no translations available.

Sjećanje na našeg člana i jednog od osnivača DISKF i DDISKF
Tomislav Marinčić Tom (1942-2009)

TomVremenska konstanta samo pokazuje kako je čovjekov život krhak i ništavan u srazu s prirodom. Dolazimo i odlazimo po nekom nama još nepoznatom zakonu. Družimo se i nestajemo kao da nas nikada nije bilo. Srećom neka nadnaravna sila nam dade sjećanje koje produžava živote dragih nam ljudi. Ružne stvari i događaji se zaboravljaju i ostaje samo sjećanje na lijepe trenutke koji žive u nama.
I Ti prijatelju ostaješ mi u prekrasnom sjećanju kao izuzetno dobar čovjek, prijatelj,veseljak i neko ko će mi nedostajati u ovom dijelu života koji također ide svojoj materijalnoj ovozemaljskoj konačnici. Nema dovoljno snažnih riječi kojima bih to iskazao, a spoznaja da se sve materijalno i duhovno spaja u cjelinu Kozmosa, čineći najčudniju stvar -život s dvije dodirne točke: rađanja i umiranja. Sreća je da ćemo to svi proći i u jednom trenutku možda se naći na nekom drugom mjestu u drugom prostoru u istoj konstanti vremena i nastaviti lutati podzemnim prostorima nekog drugog planeta.

Tvoj prijatelj Tihi

Last Updated ( Wednesday, 24 June 2009 07:52 )

Skup speleologa Hrvatske 2012.Iz sadržaja